«Πήγα να κάνω εμετό πάνω στην Επίδαυρο»

Επίδαυρος

"Έχω σώσει φυτό που ήταν ξεραμένο μιλώντας του, το φρόντισα, του είπα ότι θα πάμε καλά μην αγχώνεσαι και τσαπ πέταξε".

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, σε μια ανατρεπτική συνέντευξη ως συνήθως, έδωσε στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη μοναδικές ατάκες…

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο θέατρο νομίζω ήταν στη Λυσιστράτη στην Επίδαυρο το 2010, σε κάτι γόβες τόσες! Θεώρησα ότι ή θα βγω και θα πεθάνω ή ότι δεν θα βγω διότι θα βγω και θα λιποθυμήσω. Τελικά βγήκα και κατάπια μια τρίχα. Πήγα να κάνω εμετό πάνω στην Επίδαυρο, αλλά το κατάφερα και δεν το έκανα. Πήγε η παράσταση για μένα πολύ χάλια, για τους υπόλοιπους υπέροχα.

Με λένε ψυχαναγκαστικό αλλά είμαι απλά πρακτικός. Μου αρέσει το σπίτι όταν φτάνω το βράδυ να το έχω προετοιμάσει εγώ και κάνω ότι το ξεχνάω και το βρίσκω έτοιμο. Δηλαδή, είναι σαν να είμαι η καμαριέρα μου. Τα λουλούδια μου είναι πάντα περιποιημένα, πάντα ποτισμένα, είναι τα pet μου. Τους μιλάω και αντιδρούν. Έχω σώσει φυτό που ήταν ξεραμένο μιλώντας του, το φρόντισα, του είπα ότι θα πάμε καλά μην αγχώνεσαι και τσαπ πέταξε.

Έχω αποφασίσει από πολύ νωρίς ότι δεν θα πεθάνω πλούσιος, μάλλον δημόσια δαπάνη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.