Πέτρος Ζούλιας: «Ίσως ο ρόλος στο «Ζητείται Ψεύτης» ταιριάζει περισσότερο στον Αλέξη Γεωργούλη γιατί…»

Πέτρος Ζούλιας

Ο σκηνοθέτης της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» μιλά πρώτη φορά για την αντικατάσταση του Μάρκου Σεφελρή από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» έρχεται τον Μάρτιο στο Παλλάς, αφού πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Σεφερλή και θα βρεθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Γεωργούλη. Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Πέτρος Ζούλιας, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά από όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

«Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν πολλά. Εγώ δεν μίλησα. Μάλλον πρώτη φορά μιλάω. Δεν μίλησα γιατί ήταν πολύ δύσκολη η θέση μου. Ήταν τεράστια η προσπάθεια της επιχείρησης να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μάρκου. Γιατί ο Μάρκος είναι ένα πολύ μεγάλο κωμικό ταλέντο, δεν ήταν εύκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο Αλέξης όμως ήταν ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, νέος. Νομίζω ότι ίσως του ταιριάζει και περισσότερο ο ρόλος, γιατί ο ρόλος είναι για έναν πολύ νεότερο του Μάρκου και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε ο Πέτρος Ζούλιας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!