Πέτρος Συρίγος: «Είχα υπογράψει για το «Πρωινό» και μετά από δέκα μέρες μου είπαν ότι δεν θα είμαι»

Πέτρος Συρίγος

"Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε αυτό, δεν έχουμε μιλήσει (με τον Γιώργο Λιάγκα). Με την Φαίη έχουμε μιλήσει, της εύχομαι τα καλύτερα και τη λατρεύω. Είναι πολύ μάγκας" δήλωσε ο Πέτρος Συρίγος

Ο Πέτρος Συρίγος μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για το γεγονός πως φέτος δεν βρίσκεται στο Πρωινό.

«Πριν τελειώσει η σεζόν, είχα υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου για τον Σεπτέμβρη και πήγαιναν όλα μια χαρά, μέχρι που με πήραν κάποια στιγμή τηλέφωνο δέκα μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή και μου είπαν ότι δεν θα είμαι για κάποιους λόγους κι ότι θα είναι η Αργυρώ. Λέω εντάξει οκ παιδιά αλλά καλό θα ήταν να το είχα μάθει λίγο πιο νωρίς. Ήταν κάπως. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε αυτό, δεν έχουμε μιλήσει (με τον Γιώργο Λιάγκα). Με την Φαίη έχουμε μιλήσει, της εύχομαι τα καλύτερα και τη λατρεύω. Είναι πολύ μάγκας» ανέφερε ο Πέτρος Συρίγος.

«Το καλοκαίρι είπα κάποια όχι γιατί είχα υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Δεν είχα ανακοινώσει τίποτα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες. Δεν πειράζει, καλή καρδιά» πρόσθεσε ο Πέτρος Συρίγος.