Ένα υπερατλαντικό ταξίδι ζωής στην Αριζόνα και το Grand Canyon έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του Star βρέθηκε στην Αμερική έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram μία σειρά από εντυπωσιακές εικόνες του φυσικού περιβάλλοντος.
Τα καρέ από τα απόκοσμα τοπία κατέγραψαν την απαράμιλλη ομορφιά και ο Πέτρος Πολυχρονίδης έδωσε μερικές πληροφορίες στη λεζάντα της ανάρτησής του, γράφοντας:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Arizona, Grand Canyon. Δύο πράγματα επιβεβαίωσα. Πρώτον, η φύση είναι ανίκητη και όταν αποφασίζει να φιλοτεχνήσει, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το έργο της.
Δεύτερον, δεν είναι διόλου τυχαίο που οι Αμερικανοί είναι οι βασιλιάδες του marketing. Κυριολεκτικά μπορούν να σου πουλήσουν χώμα και πέτρες για «χρυσάφι».
Στο Phoenix και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Arizona δεν πήγαμε, αλλά στην επαρχία της πολιτείας, που είναι κατά 40% έρημος, μας σόκαραν οι συνθήκες διαβίωσης.
Είδα σκηνικά που είχα δει μόνο στο βραβευμένο Nomadland με την Frances McDormand. Υποτυπώδεις καταυλισμοί, πρόχειρα περιφραγμένα οικόπεδα με εκατοντάδες τροχόσπιτα ή λυόμενα σπίτια, αυλές γεμάτες σαβούρα και ξεχαρβαλωμένα αυτοκίνητα να στέκουν άτακτα κάτω από τους 45 βαθμούς, ανάμεσα στους κάκτους. Πώς και γιατί μένουν εκεί άνθρωποι;».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ