Πέτρος Πολυχρονίδης: «Με ενοχλεί που λένε ότι έκανα κρυφό γάμο»

Πέτρος Πολυχρονίδης

«Παντρευτήκαμε κανονικά με τη σύζυγό μου, απλά δεν καλέσαμε τα media», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Νάσια Μανέντη. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και τα προσωπικά του.

«Δεν περίμενα ποτέ να κάνουμε 2.000 επεισόδια στον Τροχό της Τύχης. Βιώνω την επιτυχία στον τραπεζικό μου λογαριασμό, ξέρω πού είμαι και πού πατάω. Δεν παρακολουθώ τον ανταγωνισμό ως κατασκοπία. Θεωρώ καταπληκτική τα τηλεπαιχνίδια της Ελλάδας. Ο Τροχός είναι ένα απενοχοποιημένο παιχνίδι.

Θα έκανα πρωινό μόνο για να επιβιώσω. Έχω την πολυτέλεια να μην κάνω δεύτερες σκέψεις. Οι τρεις δουλειές που κάνω είναι των ονείρων μου. Μου έχουν γίνει προτάσεις για άλλα πρότζεκτ, αλλά είμαι πολύ ευτυχής στο Star», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είπε στη συνέχεια: «Με ενοχλεί που λένε ότι έκανα κρυφό γάμο. Ο κρυφός γάμος είναι ένας παράνομος γάμος. Παντρεύτηκα κανονικά με τη σύζυγό μου, με προκλητήριο, με ανθρώπους που ήρθαν στο γάμο μας. Δεν καλέσαμε τα media, οριακά καλέσαμε τους γονείς μας. Διαχειρίζομαι τη ζωή μου διακριτικά και όχι κρυφά».