Πέτρος Πολυχρονίδης για Τζούλια Νόβα: «Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Είχε ένα θεματάκι»

Πολυχρονίου Νόβα

"Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που μετά από 4 χρόνια έφυγε" δηλώνει για τη Τζούλια Νόβα ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για το εργασιακό bullying και τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.

«Εγώ δεν έχω βιώσει τίποτα απ’ όλα αυτά. Η Τζούλια είχε ένα θεματάκι με την τότε παραγωγή μας. Γνώριζα ότι της φαινόταν λίγο κουραστική η όλη ιστορία, τα έχει πει και η ίδια άλλωστε. Αυτά είναι δικά της θέματα. Δε μπορώ να κρίνω αν κάποιος κουράζεται στη δουλειά ή όχι. Εγώ ήμουν πανευτυχής, πέρασα πολύ ωραία» ξεκαθαρίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Το μόνο που έχω να πω για τη Τζούλια εγώ είναι ότι ήταν μία καταπληκτική συνεργάτιδα απέναντί μου. Αν νιώθει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτήν στη συνέχεια, καλά έκανε. Τα όνειρα πρέπει να τα κυνηγάμε. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που μετά από 4 χρόνια έφυγε» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης δηλώνει ανοιχτά ότι ο «Τροχός της Τύχης» πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη και τη… μεθεπόμενη σεζόν, αναφέροντας με χιούμορ: «Σκοπός μου είναι να συνταξιοδοτηθώ από τον Τροχό της Τύχης».