Πέτρος Λαγούτης: «Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου»

Πέτρος Λαγούτης

"Δεν ήταν όλες οι δουλειές που έχω κάνει πετυχημένες" παραδέχεται ο Πέτρος Λαγούτης.

Καλεσμένος στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης για να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη το απόγευμα του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του εξέλιξη παραθέτοντας μια διαφορετική προσέγγιση της τύχης κατά τον ίδιο και κατά τον Αριστοτέλη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μάθει λίγο πια μεγαλώνοντας πολλές φορές να τις βλέπω τις παγίδες και μερικές φορές να τις αποφεύγω. Βέβαια σε κάποιες πάω και πέφτω».

«Επειδή είχαμε την συζήτηση για την τύχη και τις επιλογές χθες με κάποιους φίλους και τους το είπα, η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου καταρχάς. Είχε πει όμως ο Αριστοτέλης ότι τύχη είναι το σημείο εκείνο που η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Την θεωρώ φανταστική κουβέντα και με αυτή την έννοια δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω, πως όταν προετοιμάζεσαι, θα έρθει η στιγμή και εσύ θα δεις και θα κάνεις την επιλογή που πρέπει να κάνεις».

«Δεν ήταν όλες οι δουλειές που έχω κάνει πετυχημένες. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πάλι σε μια ωραία γραμμή όλα τα πράγματα στη ζωή μου και το χαίρομαι και το απολαμβάνω» συμπλήρωσε ο Πέτρος Λαγούτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.