Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Είναι δυσάρεστο να είσαι έξω και να αισθάνεσαι ότι σε κυνηγάνε»

Πέτρος Λαγούτης

"Δεν μου είναι ποτέ ευχάριστο όλο αυτό" εξηγεί ο Πέτρος Λαγούτης.

Στην επίσημη πρεμιέρα της επανάληψης των Τέλειων Ξένων στο θέατρο Αθηνά βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για όλα στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο πρωταγωνιστής και συνσκηνοθέτης της εν λόγω παράστασης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης εξομολογήθηκε πως «έχουμε πει πάρα πολύ καιρό ότι είμαστε μαζί. Για να αποφύγουμε όλη την παραφιλολογία του γύρω γύρω. Και τους παπαράτσι γιατί είναι πολύ δυσάρεστο να αισθάνεσαι ότι είσαι έξω και σε κυνηγάνε».

«Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, βέβαια, δεν πρόλαβαν να μας φέρουν ακριβώς επειδή το είπαμε νωρίς ότι είμαστε μαζί (σ.σ. με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ). Και τότε όμως πηγαίναμε σε πορείες, πηγαίναμε από εδώ, πηγαίναμε από εκεί… Εντάξει, δεν μου είναι ποτέ ευχάριστο όλο αυτό».

«Είμαι καλά και ερωτευμένος, ναι, αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω. Φτάνει» πρόσθεσε ακόμα, με χαμόγελο, ο Πέτρος Λαγούτης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. «Το να συνεργάζομαι με την Μυρτώ (σ.σ. Αλικάκη) μού είναι πια πάρα πολύ εύκολο και νομίζω ότι και στη Μυρτώ της είναι πάρα πολύ εύκολο. Εντάξει, έχουμε χωρίσει και πάρα πολλά χρόνια πια για να μην μπορούμε να δουλέψουμε. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση, αγαπάμε και τα παιδιά μας πάρα πολύ, δεν μας χωρίζει κάτι».