Πέτρος Κουσουλός: Όσα αποκάλυψε για τη νέα του εκπομπή – «Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις»

Πέτρος Κουσουλός

Τι απαντά σε όσους συγκρίνουν το νέο του τηλεοπτικό βήμα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη νέα βραδινή εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει από τα μέσα Νοεμβρίου.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Πάμε πάρα πολύ καλά, συζητάμε για κάτι εβδομαδιαίο αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, γι’ αυτό κρατάω μία επιφύλαξη και δεν αποκαλύπτω το κανάλι. Είναι όμως πανελλαδικής εμβέλειας», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Θα είναι μία βραδινή εκπομπή αποκαλυπτική, δικαστική, αστυνομική, κοινωνική, με θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και με μία πολύ καλή ομάδα που χτίζεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το πλάνο είναι ότι θα ξεκινάει στις 23:00 και θα τελειώνει 02:00», συμπληρώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Θα είναι μία ζωντανή εκπομπή και θα εστιάζουμε σε μεγάλες έρευνες που θα αφορούν σε θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο. Φυσικά, θέλουμε και τη live διάδραση του κόσμου, με συνεργάτες μου που θα είναι στον αέρα. Δεν θα ασχοληθούμε με εξαφανίσεις και αναζητήσεις», ξεκαθαρίζει ο Πέτρος Κουσουλός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Λίγο πριν τον αποχαιρετήσει από το πλατό, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε μία είδηση της τελευταίας στιγμής πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά οι δικογραφίες για το θέμα των υποκλοπών να ανατεθούν σε αρεοπαγίτη εισαγγελέα, ούτως ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.