Πέτρος Κουσουλός: «Ήταν συνειδητή απόφαση, έγιναν κάποιες συζητήσεις, το βραδινό το είχαν βγάλει εκτός τραπεζιού»

Πέτρος Κουσουλός

"Όταν λοιπόν έγιναν αυτές οι συζητήσεις, πήρα αυτή την απόφαση, δύσκολη απόφαση" δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την Ζήνα Κουτσελίνη και τους λόγους που ολοκληρώθηκε.

«Από τη Ζήνα αποχώρησα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν μία συνειδητή απόφαση, έγιναν κάποιες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής. Είναι προφανές ότι δεν με κάλυπταν γιατί η μόνη πρόταση που είχε μείνει στο τραπέζι ήταν να μείνω στο μεσημεριανό, γιατί το βραδινό για διάφορους λόγους μου το είχαν βγάλει εκτός τραπεζιού. Μου έλεγαν ότι η Ζήνα θα κάνει την εκπομπή μόνη της και θα ήταν μία άλλου είδους εκπομπή. Όταν λοιπόν έγιναν αυτές οι συζητήσεις, πήρα αυτή την απόφαση, δύσκολη απόφαση γιατί της χρωστάω πολλά, την αγαπάω και τη σέβομαι και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Και τους είπα ότι σταματάω» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ήταν δύσκολο γιατί άφηνα κάτι δεδομένο και μία καλή συνεργασία και τσαλαβουτούσα στα νερά της τηλεοπτικής αβεβαιότητας. Δεν με ‘αγχωνε. Καλώς ή κακώς δεν βιοπορίζομαι μόνο από την τηλεόραση, έχω και την εφημερίδα και τα σάιτ. Όταν επήλθε το τηλεοπτικό διαζύγιο ήταν η εκπομπή να ξεκινήσει νωρίτερα, προέκυψαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες και προκάλεσαν κάποια προβληματάκια και έτσι ξεκινήσαμε 21/3» πρόσθεσε ο Πέτρος Κουσουλός.