Πέτρος Κουσουλός: Η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου αποκαλύπτει για το διαζύγιό τους

Πέτρος Κουσουλός

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, το διαζύγιο», είπε η δικηγόρος.

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο, η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή μόλις μερικές ημέρες πριν. Σήμερα, η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου μιλώντας στο Happy Day επιβεβαίωσε πως το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού ήταν συναινετικό και πως προτεραιότητα και των δυο παραμένουν τα παιδιά τους.

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα. Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου.

Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο» είπε η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου.