Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Οι άνθρωποι ενδεχομένως από ένα όριο και μετά τα χάνουν»

Πέτρος Κουσουλός

"Ενδεχομένως να ήμουν πολύ ευγενικός μαζί του μέχρι κάποιο σημείο, σεβόμενος την προχωρημένη ηλικία του" ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν καλεσμένος στο πλατό της Super Κατερίνα και μίλησε για τη διαμάχη που έχει με τον Αλέξη Κούγια και όσα τον έχουν ενοχλήσει.

«Θα μιλούσες εσύ με έναν άνθρωπο που σε έχει καθυβρίσει, σε έχει μειώσει; Συνεργαζόμασταν. Έχω καταθέσει μήνυση για όσα έχει πει… Δίνω τόπο στην οργή, αλλά πολλές φορές για πράγματα που έχουν να κάνουν με την ηθική μου ή με τη δημοσιογραφική μου δουλειά, δεν κάνω εκπτώσεις. Είναι κάτι που δεν θα κάνω πίσω και γονυπετής να έρθει» είπε αρχικά.

Παρακάτω δήλωσε: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει αυτά, τα οποία θέλει και τον λόγο που εκφέρει και να στιγματίζεται από τις λεκτικές επιθέσεις που εκτοξεύει. Από εκεί και πέρα δεν θα πάρω κανένα τηλέφωνο και δεν θα παρακαλέσω κανένα και δεν έχω και κανένα ανάγκη. Τους έχω όλους γραμμένους στα πράσινα παπούτσια που φορούσα… Ο καθένας μπορεί να με κρίνει για τη δημοσιογραφική μου δουλειά, αλλά δεν μπορεί να παίξει με την οικογένειά μου, την ηθική μου και την επαγγελματική μου διαδρομή. Έχει πει για την οικογένειά μου ότι εμπλέκεται με τη δικαιοσύνη και μου δίνει υποθέσεις. Ο πατέρας μου ήταν στα διοικητικά δικαστήρια και καμία σχέση με αυτό που κάνω και η μητέρα μου είναι μία ενεργή δικηγόρος που ασχολείται με τα αστικά και τα διοικητικά. Καμία σχέση με όλα τα ποινικά που ασχολούμαι.

Ο πνιγμένος προσπαθεί να πιαστεί όπου βρει. Ο κ. Κούγιας υπερέβη και ξεπέρασε κάθε όριο. Έχει μία αμετροέπεια. Ενδεχομένως να ήμουν πολύ ευγενικός μαζί του μέχρι κάποιο σημείο, σεβόμενος την προχωρημένη ηλικία του κι ότι ενδεχομένως οι άνθρωποι από ένα όριο και μετά αρχίζουν και τα χάνουν. Όχι όλοι, ορισμένοι μπορεί να τα χάσουν. Θα το πάω μέχρι τέλους.»