Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει γιατί «χάλασε» η συμφωνία του με το Star

Πέτρος Κουσουλός

"O κύριος Κούγιας έλεγε στο δικαστήριο ότι είχα το θράσος να τον καλέσω στην εκπομπή και μετά είπε ότι δεν τον κάλεσα ποτέ".

Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» της Κυριακής (24/3) βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής του στο ΟΡΕΝ, ενώ αναφέρθηκε και στη διαμάχη του με τον Αλέξη Κούγια στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις το καλοκαίρι με το Star με κάποια δεδομένα τα οποία άλλαξαν. Όταν κλήθηκα τον Μάιο μιλήσω με τους ιθύνοντες του σταθμού, υπήρχαν 2 προτάσεις: να συνεχίσω στο μεσημεριανό και υπήρχε και κάτι βραδινό που θα στηνόταν», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός για τη μεταγραφή του στο Ανοιχτό Κανάλι.

«Στην τελευταία συνάντηση μου ανακοίνωσαν ότι «παγώνει» το βραδινό λόγω έλλειψης budget και μένει το μεσημεριανό. Τον Ιούλιο μου το είπαν αυτό, έτσι πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω», αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Τον καλέσαμε τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή. Μήπως παρεμβαίνει η τεχνητή νοημοσύνη και άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος; Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής τον κάλεσε στο τηλέφωνο. Όταν τον πήραμε, μίλησε ενάμιση λεπτό και το έκλεισε, γιατί προφανώς δεν ήθελε να έρθει. Είναι σεβαστό το γεγονός, ενδεχομένως να μη θέλει να παρουσιαστεί στην εκπομπή», περιγράφει στη συνέχεια ο Πέτρος Κουσουλός για τον γνωστό δικηγόρο.

«Πηγαίνει την Πέμπτη στο δικαστήριο και στην αγόρευσή του λέει «Ο Κουσουλός είχε το θράσος να με καλέσει στην εκπομπή του». Την Παρασκευή βγαίνει στα κανάλια και λέει ότι εγώ δεν τον κάλεσα ποτέ. Μέσα σε 24 ώρες αναίρεσε αυτό που είπε στο δικαστήριο. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του», ξεκαθαρίζει ο Πέτρος Κουσουλός.