Πέτρος Κωστόπουλος: «Ζητάω ταπεινά συγνώμη»!

«Ζούμε μια περίοδο με την Τζένη εδώ και τρία χρόνια που είναι τα εννιά επίπεδα της κολάσεως».

Συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ η παρουσιάστρια θα περάσει ως καλεσμένη το κατώφλι του Πρωινό mou την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναφερόμενος στο αν πρόκειται να συνεχίσει να είναι στο τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA και την επόμενη σεζόν, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Δεν έχει προκύψει θέμα να μην ανανεώσουμε, όπως δεν έχει προκύψει και θέμα να ανανεώσουμε. Όπως εκφράστηκαν οι πιθανοί μας αντικαταστάτες εκ των υστέρων, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα».

«Τελευταία στιγμή επιλέχθηκε η Τζένη, δεν θέλαμε να βγούμε ως ζευγάρι. Όμως, μερικές φορές κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνεις. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια σε αυτή τη φάση της ζωής μας να αφήνουμε απέξω τις επαγγελματικές δραστηριότητες που μας προτείνονται», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Ζούμε μια περίοδο με την Τζένη εδώ και τρία χρόνια που είναι τα εννιά επίπεδα της κολάσεως».  

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει και για βραδινή εκπομπή στο MEGA, ενώ κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά μου αρέσει το πρωινό. Δεν πίστευα ότι μου αρέσει, αλλά μου αρέσει. Κορόιδευα παλιά τα πρωινά. Ζητάω ταπεινά συγνώμη. Το κάνω και χαίρομαι που είμαι εδώ». 

Διαβάστε ακόμα:

//www.youtube.com/embed/6KH7GflDKFY

Διαβάστε ακόμα: