Πέτρος Κωστόπουλος: Το πρόσωπο που θέλει για το «Βράδυ»

Πώς σκοπεύει να διαφοροποιήσει την late night εκπομπή του;

Πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 23:10, κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην late night ζώνη του Alpha και λίγο πριν την πρεμιέρα του μίλησε στο «Happy Day» για τα νούμερα, τον ανταγωνισμό και πως σκοπεύει να διαφοροποιηθεί από αυτό καταρχήν που έκανε ο ίδιος, αλλά και για το πρόσωπο που θέλουν στην εκπομπή…
«Όποιος λέει ότι δεν έχει άγχος είναι ένας μεγάλος ψεύτης, όποιος λέει ότι δεν κοιτάει τα νούμερα είναι μεγάλος ψεύτης. Εγώ τα κοιτάζω τα νούμερα γιατί άμα τα νούμερα είναι πάτος θα πάω κι εγώ στα σκουπίδια. Άρα ένα άγχος πάντα το έχεις. Εγώ έχω και δημιουργικό άγχος, δηλαδή δεν θέλω να ξαναβγάλω το ίδιο πράγμα. Μαζί με το κανάλι συζητήσαμε και βρήκαμε ένα ωραίο τύπο που ακόμα δε λέμε γιατί δεν έχουμε σιγουρευτεί ο οποίος θα φέρει ένα μεγάλο κομμάτι πλάκας, σάτιρας και άλλων πραγμάτων. Το βράδυ πρέπει να έχει και πλάκα. Η αμερικανική συνταγή που εγώ έχω κατακλέψει εμπεριέχει πάντα την πλάκα.»

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show»: «Την έλεγαν στον Γρηγόρη ότι έκανε το δικό μου. Δεν έχω την αντιπροσωπεία του late night στην Ελλάδα και του βραδιού. Την αντιπροσωπεία την έχει ο Johnny Carson to 1955 -56 και ο καθένας μπορεί να το κάνει όπως επιθυμεί. Τώρα ποιος κλέβει… Εγώ δεν γουστάρω να κάνω κάτι που κάνει κάποιος άλλος.»