Πέτρος Κωστόπουλος: «Εμείς που δεν έχουμε λεφτά να βγούμε έξω…»

O παρουσιαστής με αφορμή την νίκη της Ελλάδας εξέφρασε και το παράπονο του...

Σήμερα το πρωί το Πρωινόmou ξεκίνησε με πανηγυρισμούς για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος. Ο Πέτρος και η ομάδα του σχολίασαν, το χθεσινό αποτέλεσμα της Εθνικής και έδειξαν πλάνα από τον αγώνα, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Ο παρουσιαστής που δε μασάει τα λόγια του, εξήγησε στους τηλεθεατές γιατί δεν προβάλλουν περισσότερο υλικό από τη χθεσινή βραδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Άλλο δεν έχουμε από κει; Ξέρετε θα σας πω την αλήθεια τι γίνεται. Θα θέλαμε να δείξουμε πάρα πολλά . Δε μπορούμε να δείξουμε πάρα πολλά, γιατί κοστίζουν πάρα πολλά. Η συμφωνία της UEFA, ξέρω εγώ με την ΕΡΤ, είναι να πληρώνεις ένα χιλιάρικο για ένα λεπτό, μισό λεπτό κάτι τέτοιο από τις εικόνες. Και εμείς που δεν έχουμε λεφτά ούτε έξω να πάμε , σε ένα ξενοδοχείο να δούμε θάλασσα, δε μπορούμε να δώσουμε λεφτά για ένα μόνο λεπτό και σωστό. Γι’ αυτό τα κανάλια δεν παίζουν, πέρα από εκτός από τις ειδήσεις που είναι ελεύθερο για ένα λεπτό».

 

Πολλοί άκουσαν αυτά τα λόγια του Πέτρου, μόνο όμως όσοι γνωρίζουν εκ των έσω κατάλαβαν την πικρία και το παράπονο  που έκρυβαν.

Η αλήθεια είναι πως ο παρουσιαστής άφησε υπονοούμενο λέγοντας ότι οι ίδιοι δεν έχουν λεφτά να βγούνε, να πάνε σε ένα ξενοδοχείο να δούνε θάλασσα, δηλαδή η εκπομπή, αφού το πρωινό του Mega, όλα τα προηγούμενα χρόνια έβγαινε εκτός πλατό τις τελευταίες μέρες, πράγμα που φέτος για πρώτη φορά δεν έγινε.

Συμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, αυτό είναι κάτι που ο παρουσιαστής φέρει βαρέως και τον έχει πειράξει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι την περίοδο των εκλογών που το Πρωινό mou, αναγκαστικά μετακόμισε εκτός πλατό, σημείωσε πολύ καλά νούμερα.

Παυλίνα Ντάσιου