Πέτρος Κωστόπουλος: «Έκανα ψυχοθεραπεία, τελείωσε. Δεν έχω μέλλον ως υπάλληλος καναλιού»

«Θα ήθελα να μπορούσα να κάτσω αλλά δεν μπορώ»...

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος κατά τη διάρκεια του πάρτι για το Πρωινό mou που έγινε χθες το απόγευμα. Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για όλα, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι μια βραδυνή εκπομπή.

«Καλά ήταν. Έκανα ψυχοθεραπεία, τελείωσε. Τώρα θέλω να κάνω αυτά που έκανα μια ζωή, να χτίσω κάτι. Δεν έχω μέλλον ως υπάλληλος ενός καναλιού.

Το έχουνε βουλώσει αυτοί που έκαναν τον πονηρό στην αρχή, που έλεγαν τι ξεφτίλα είναι που κάνω πρωινό και μετά η μισή Ελλάδα ήθελε να κάνει πρωινό. 

Είμαι συγκινημένος που φεύγω, θα ήθελα να μπορούσα να κάτσω αλλά δεν μπορώ. 

Τα πράγματα στο Πρωινό mou ήταν δεδομένα. Δεν είχαμε link, δεν είχαμε και άλλα πολλά πράγματα. Ήμασταν one man show και ότι κάτσει έκατσε.

Αν δεν κάνω λάθος, είναι η δεύτερη σε τηλεθέαση ζωντανή εκπομπή στην Ελλάδα μετά του κυρίου Λιάγκα, καλύτερη από όλες των καναλιών σας.

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζήτηση με το κανάλι αν θα γίνει βραδινό. Θα μου ανακοινώσουν οι άνθρωποι αν έχουν χώρο, μπάτζετ,

Το κανάλι ψάχνει να δει τι θα κάνει στο πρωινό του. Γιατί εγώ αν έμενα έτσι νομίζεις θα ήταν πάλι; Θα ασχολιόμουν εγώ με αυτούς που ασχολούμουν; Δεν μου πάει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα αυτό που έκανε ένας άλλος. Το Βράδυ το έκανα μόνο εγώ. Το βράδυ διαλέγεις όποιους γουστάρεις, το πρωί είναι αλλιώς. 

Ήθελα να βρίσω έναν ηθοποιό που είπε ότι είμαι αγενής και δεν τον έβρισα. Θα την ακούσει μόλις τον δω πρώτη φορά».

//www.youtube.com/embed/dztoFCVAYuI

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δείχνει τις διαφορές στο photoshop της Δούκισσας Νομικού!

Πέτρος Κωστόπουλος: «Εμείς που δεν έχουμε λεφτά να βγούμε έξω…»