Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι στεναχωρημένος – Κρίμα που δε μπόρεσα να το συνεχίσω»

«Ενώ με φοβόνταν και θεωρούσαν έτσι, σήμερα κλαίγαμε»

Αμέσως μετά το συγκινητικό κλείσιμο που Πρωινόmou, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη και σχολιάσε τα πάντα….

Για το φινάλε του Πρωινόmou: «Όχι είμαι στεναχωρημένος. Τα παιδιά μέσα ήταν τόσο γλυκά που έπαθα κοκομπλόκο. Ο κόσμος που δουλεύεις είναι το πιο σημαντικό πράγμα και δε ξέρω στην αρχή αυτοί φοβόνταν όταν ήρθα εδώ, δεν ξέρω είχαν ακούσει ότι δαγκώνω είμαι αρκούδα και τελικά φύγαμε τόσο γλυκά που έχω σκάσει. Ξερεις τι χάρηκα; Το ότι ενώ με φοβόνταν και θεωρούσαν έτσι, σήμερα κλαίγαμε. Αυτό ήταν τιμή για εμένα από τα παιδιά»

Για το Tweet του MEGA: «Φαντάζομαι ότι σωστά το γράψαν, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχαριστίες. Στους ανθρώπους το έχω πει εδώ και είκοσι μέρες, απλά το είπα σε εσένα νομίζω πριν τέσσερις πέντε. Ήταν γνωστό, απλά λέω κρίμα που δε μπόρεσα να το συνεχίσω, αυτό μου βγαίνει τελικά, αλλά δε μπορώ, θέλω να κάνω τις δικές μου δουλειές.»

Για το βραδυνό: «Από το κανάλι αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια απάντηση, γιατί είναι μια περίοδος που πρέπει να κοιτάξουν το χωροχρόνο τους, δηλαδή τί ώρα και πως και τα μπάτζετ που αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση είναι πάρα πολύ σφιχτά. Μπάτζετ όχι για μένα, για την εκπομπή. Οπότε περιμένω, κάποια στιγμή θα μου πουν.»

Για το Μελέτησε το: «Θέλω να σας πω ειλικρινά ότι σαν εκπομπή σας ευχαριστώ πάρα πολύ διότι μου φερθήκατε πάρα πολύ καλά κι εγώ σαν άνθρωπος γενικά δεν είμαι μαθημένος να μου φέρονται καλά. Και υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι μπορεί να είμαι ή ζώο ή σιδερένιος ή από μάρμαρο, αλλά μάλλον είναι από fless and blood που λέει και το τραγούδι»

Για το ενδεχόμενο να μη γίνει το βραδυνό: «Τι θες να κάνω ρε, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρία παιδιά και ο οποίος σύμφωνα με εμένα, δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, δεν έχει και λεφτά, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει. Θες οικοδομή; Θες ταξί; Το χω κάνει. Οικοδομή έχω κάνει, ταξί έχω κάνει. Οικοδομή σκληρή. Γκρέμιζα κτίρια. Γκαρσόνι, χόρευα ως τσολιάς σε ελληνική ταβέρνα στο Παρίσι, αν θέλετε κάνω και παράθυρα και στο STAR. Αν δεν έχω δουλειά, όποια δουλειά βρω θα την κάνω. Αρκεί να με αφήνει να κάνω αυτό που στήνω τώρα στο διαδίκτυο.»

Δείτε όσα είπε:

//www.youtube.com/embed/yLVEXuzocGQ

Διαβάστε ακόμα:

Το «αντίο» του MEGA στον Κωστόπουλο – Πως το σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Με κλάματα και πολλά «ευχαριστώ» έριξε αυλαία το Πρωινό mou!

Ο Κωστόπουλος αποκάλυψε ποιος θα πάρει τη θέση του Μουτσινά

Άκης Πετρετζίκης: «Θέλω να είναι ο Πέτρος στο πρωινό και του χρόνου! Σας αγαπώ πολύ»!
 
Με στέμμα βγήκε η Τζένη Μπαλατσινού στο τελευταίο Πρωινό mou
 
Πέτρος Κωστόπουλος: «Σιχαίνομαι όσους ανοίγουν το στόμα τους μόνο για εξαερισμό»!
 
Το κλάμα της Τζένης Μπαλατσινού λίγο πριν το φινάλε του Πρωινό mou!