Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι πολύ θλιμμένος με τον Τσίπρα»

Τι είπε για την Τζένη Μπαλατσινού, τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για την υποψηφιότητα Παυλόπουλου;

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος που μίλησε μεταξύ άλλων για την πτώχευση της εταιρίας του και την κατάθλιψη που πέρασε, για την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στους Προκόπη Παυλόπουλο και Μάρκο Σεφερλή.

«Όταν υπάρχει μια ιστορία πτώχευσης, έχεις μια σειρά από απαιτήσεις οι οποίες για αρκετά χρόνια σε κυνηγάνε. Εγώ πίστευα ότι σώζεται η όλη ιστορία, μία βλακεία. Και η δεύτερη βλακεία είναι που αφορά εμένα και έχει σχέση με τα λεφτά ότι όσα έχω, τα καθαρίζω. Τότε τα καθάριζα έχοντας 500 υπαλλήλους και άλλους 1600 στα πιεστήρια, στις διανομές, ενώ θα μπορούσα να έχω 300 υπαλλήλους, να είναι πιο μετρημένο το πράγμα. Το 2010 είχα 14 εκατομμύρια μισθολόγιο, ούτε ο ΑΝΤ1 δεν έχει τόσο. Θα μπορούσα να έχω οκτώ και τα έξι να είναι στην τσέπη. Είχα και την πίεση από το σπίτι γιατί έβαλε και η Τζένη λεφτά. Έπρεπε να σώσουμε το δημιούργημα της ζωής μας».

Για την κατάθλιψη είπε: «Εγώ όταν έπαθα την κατάθλιψη με τις πτωχεύσεις, πήρα τηλέφωνο την γιατρίνα και της λέω έχω κατάθλιψη, τι να πάρω; Αν πήρα; Πήρα για κανά χρόνο, 2012-2013. Με βοήθησαν. Τουλάχιστον μου έφυγαν οι τεράστιες φοβίες. Αυτή την στιγμή είμαι στα καλύτερα».

Ερωτηθείς για τον αν έχει χωρίσει με την Τζένη Μπαλατσινού απάντησε μονολεκτικά με ένα «ναι».