Πέτρος Ίμβριος: «Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου»

Πέτρος Ίμβριος

Όσα είπε ο Πέτρος Ίμβριος σε συνέντευξή του.

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» και την Μαρία Ηλιάκη, για το νέο μέλος της οικογένειάς του, τον γιο του, αλλάκαι το Survivor.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά πως όταν οι δύο μεγάλες του κόρες έγιναν 8-10 ετών, ένιωσε να «ξεμουρωδιάζεται», ενώ αποκαλύπτει πως ο γιος του «είναι όλα τα λεφτά» και οι κόρες του τσακώνονται για το ποια θα έχει τον περισσότερο χρόνο μαζί του.

Αναφορικά με τη σύζυγό του και τη σχέση της με τις κόρες του τραγουδιστή, ο ίδιος λέει πως «η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά έγιναν φιλεναδίτσες».

Ερωτηθείς για το πώς ανακοίνωσε στις κόρες του, τον ερχομό του μπέμπη, απαντά πως έφτιαξε ένα βίντεο με τον υπέρηχο, όπου ο ίδιος μίλαγε με μια «παιδιάστικη» φωνή.

Σε ό,τι αφορά τον χώρο του τραγουδιού και τα δικά του βήματα σε αυτόν, ο ίδιος αποκάλυψε πως πάντοτε έκανε κι άλλες δουλειές παράλληλα με το τραγούδι και έχει ανοίξει μία παιδική ντίσκο.

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε στο Survivor απάντησε πως είχε μιλήσει με την παραγωγή, ωστόσο νιώθει πλέον «μεγάλος για να εκτίθεται σε κακουχίες».