Πέτρος Ίμβριος για Γιώργο Νταλάρα: «Λουκάνικα και μπιφτέκια μόνο; Τσίχλες δεν μετράνε;»

Πέτρος Ίμβριος

"Αν θέλω να κάνω διαφήμιση με λουκάνικα, ποιος θα με εμποδίσει;" αναρωτήθηκε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε στο I Love Σου Κου και στον Αλέξανδρο Ρούτα τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες που διαφημίζουν προϊόντα, όπως και όσα είπε για τον Σάκη Ρουβά.

«Αουτς κακία! Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο Γιώργος Νταλάρας έχει μία από τις μεγαλύτερες καριέρες στην Ελλάδα, άρα κατά κάποιον τρόπο δικαιούται να πει ό,τι θέλει γιατί είναι στο απυρόβλητο. Όμως, από την άλλη μεριά ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει ποιος είναι, άσχετα αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει κάποιος τραγουδιστής. Αποδεικνύει η καριέρα του το τι κρατά το τι όχι, τι τρυπάει τον χρόνο και συνεχίζει, ποιος είναι εμπορικός και ποιος γεμίζει μαγαζιά. Έχει απαντηθεί από μόνη της η ερώτηση» ανέφερε ο Πέτρος Ίμβριος για τον Σάκη Ρουβά.

«Λουκάνικα και μπιφτέκια μόνο; Τσίχλες δεν μετράνε ή κάποιο άλλο είδος; Νομίζω ότι είναι αστεία να συζητάμε τέτοια πράγματα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην καριέρα του και να χρησιμοποιήσει την εμπορικότητά του όπως θέλει. Αν θέλω να κάνω διαφήμιση με λουκάνικα, ποιος θα με εμποδίσει; Αν μου δώσουν και χρήματα. Στο εξωτερικό δεν κάνουν διαφημίσεις μεγάλοι αστέρες και ηθοποιοί και τραγουδιστές; Ας επιλέξει ο καθένας το προϊόν» απάντησε ο Πέτρος Ίμβριος για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.