Πέτρος Ίμβριος: «Είχε γραφτεί ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να μου φτιάξει την καριέρα»

Πέτρος Ίμβριος

«Ήταν κάτι εντελώς χαζό», λέει ο Πέτρος Ίμβριος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πρόταση που του έχει γίνει για το Survivor, αλλά και για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και σε ένα δημοσίευμα που τον είχε πειράξει.

«Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, την οποία επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα έχουμε αποτέλεσμα. Η σύζυγός μου και οι κόρες μου είναι ενάντια στο να πάω στο Survivor.

Δεν θέλω να κρίνω τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει. Καλό είναι να κρατάμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας. Έπεσα σε μελαγχολία και κατάθλιψη στα 25 μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι αν κάνω οικογένεια, θα έχω χρήματα να την ζήσω;», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος είπε στη συνέχεια: «Με την Άννα Βίσση μιλάμε, όχι πολύ συχνά, αλλά έχουμε κάποια επαφή. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε. Αυτό που γράφτηκε και με είχε πειράξει ήταν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει την καριέρα. Ήταν κάτι εντελώς χαζό».

«Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω μπότοξ. Κάποια στιγμή στα 70 μου μπορεί να τραβηχτώ  λιγάκι», είπε κλείνοντας ο Πέτρος Ίμβριος.