Πέτρος Ιακωβίδης: «Βγαίνει η Νατάσα στη σκηνή, ξεκινάει και έγινε δικό της»

Πέτρος Ιακωβίδης

"Όταν έγραψα τα Ξημερώματα είχα δει την Πάολα να τραγουδάει σε μια εκπομπή" αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης προκειμένου να αποκαλύψει άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες. Από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα «Ξημερώματα» ως την Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Παραδόθηκα σε σένα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ιακωβίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν έγραψα τα Ξημερώματα είχα δει την Πάολα να τραγουδάει σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και ταυτόχρονα χόρευε και μου ήρθε εκείνη την ώρα το τραγούδι… «Ξημερώματα, σου ‘κανα καμώματα»… Μετά από περίπου έναν μήνα βρεθήκαμε με τον Κωνσταντίνο, μου λέει ότι θέλει ένα τραγούδι που να είναι χορευτικό και του βάζω αυτό. Γελάει και μου λέει, «το κομμάτι μού αρέσει πολύ αλλά πρέπει να αλλάξουμε τον στίχο γιατί εγώ δεν μπορώ να τραγουδήσω για καμώματα και το κάναμε «Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα» και το αγαπήσατε πάρα πολύ για να γίνει αυτή η μεγάλη επιτυχία». «Το «Παραδόθηκα σε σένα» αποφάσισα να το τραγουδήσω και να το κυκλοφορήσω όταν συνεργαζόμασταν με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Κάποια στιγμή της έβαλα να το ακούσει. Το ακούει, λοιπόν, και μου λέει «άμα δεν το έβγαζες θα σου το έπαιρνα». Και το αφήνουμε εκεί».

«Μετά από περίπου δυο μήνες της λέω, «Νατάσα δεν θα βγάλω τελικά αυτό αλλά το Σ’ αγαπάω σου Φώναξα». Και το ίδιο βράδυ βγαίνει η Νατάσα στη σκηνή, με φωνάζει και μένα γιατί μετά θα τραγουδούσαμε παρέα και είπε «θα σας πω ένα τραγούδι που μου έγραψε ο Πέτρος». Ξεκινάει και έγινε δικό της»» συμπλήρωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.