Πέτρος Ιακωβίδης: Είναι ζευγάρι με την Josephine;

Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε την απάντηση!

Πρεμιέρα έκανε ο Πέτρος Ιακωβίδης στο νυχτερινό κέντρο Fantasia το βράδυ της Παρασκευής και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τον συνάντησε στο καμαρίνι του. Ο γοητευτικός καλλιτέχνης έχει πλάι του, αυτή την φορά, την Josephine με την οποία έχει κάνει επιτυχία και στο ντουέτο «Γεια σου».

Μέσα σε όλα, όμως, ο Πέτρος Ιακωβίδης θέλησε να… λύσει το μυστήριο γύρω από την σχέση που έχει με την εκρηκτική τραγουδίστρια. «Η Josephine είναι ένα πλάσμα με το οποίο, όταν την γνώρισα για να κάνουμε κάποια τραγούδια, ταιριάξαμε πάρα πολύ! Γίναμε πολύ φίλοι. Είμαστε φίλοι, κάνουμε την δουλειά μας και είναι λογικό όταν τραγουδάς ένα ερωτικό τραγούδι και είναι μεταξύ ενός άνδρα και μια γυναίκα να γράφουν διάφορα».

«Πολλές φορές δημοσιεύματα με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αλλά δεν είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί. Θα με πείραζε αν κάτι το έχω κάνει και ήταν κακό και έβγαινε προς τα έξω».

«Δεν έχω καθόλου χρόνο για τα προσωπικά μου! Έκανα 55 συναυλίες το καλοκαίρι και δεν με έχει δει ούτε το σπίτι μου» σημείωσε επίσης, με χιούμορ, η Josephine στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.