Πέτρος Γαϊτάνος: «Δεν μετάνιωσα για τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί»

«Δεν ξέρω ποια είναι τα κακά (της Χρυσής Αυγής) και αυτά που ακούμε από τα Μέσα δεν ισχύουν πάντα» - «Κάποιοι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μια ευθύτητα σε αυτά που λένε και έχουν πολύ δίκιο»

Δεν φαίνεται διατεθειμένος να πάρει τίποτα πίσω από τις παλαιότερες δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, ο Πέτρος Γαϊτάνος. Ο τραγουδιστής βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Πρωινό mou και παρά τις επίμονες προσπάθειες των παρουσιαστών να του δώσουν μια ευκαιρία «μετάνοιας». όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Πέτρος Γαϊτάνος υπερασπίστηκε τα όσα είχε πει τότε και στράφηκε κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης…

«Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ υπέρ κανενός κόμματος, ούτε μίλησα τότε με την έννοια την πολιτική, την κομματική. Άκουγα συνεχώς αρνητικά πράγματα και με ρώτησαν ποια είναι η γνώμη σας για τη Χρυσή Αυγή και είπα ότι εντάξει, έχουν και κάποια καλά πράγματα αυτοί. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι τα κακά και αυτά που ακούμε από τα Μέσα δεν ισχύουν πάντα. Εγώ δεν το βλέπω ως Χρυσή Αυγή. Εγώ βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι, πιθανόν αυτοί που ανήκουν σε αυτό το κόμμα, νομίζω ότι έχει γίνει μια υπερβολή. Εμένα, αυτό που μου αρέσει, απ’ όπου και αν προκύπτει αυτό για να μη σταθούμε στο συγκεκριμένο κόμμα, εμένα μου αρέσει αυτός που παίρνει το ρόλο του πολιτικού να είναι ευθής, να είναι καταγγελτικός. Ειδικά στους καιρούς μας. Εμένα αυτό μου αρέσει, από όποιον πολιτικό και αν γίνεται.», δήλωσε ο τραγουδιστής. 

Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει, έδωσε σαφέστατη απάντηση: «Όχι, δεν θα έλεγα ότι το έχω μετανιώσει. Όμως αισθάνομαι ότι με λάθος τρόπο διαχειρίστηκαν αυτά που είπα από τα ΜΜΕ, γιατί ο κόσμος κατάλαβε τι είπα. Όταν λέει κανείς μπορεί να κάνω και λάθος και εν μέρει συμφωνώ, αυτό δείχνει ότι δεν είμαι υπέρ κάποιου κόμματος, ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί».  

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, σημείωσε ότι βρίσκει και σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς πολιτικούς που τον εκφράζουν: «Κάποιοι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μια ευθύτητα σε αυτά που λένε και έχουν πολύ δίκιο».

//www.youtube.com/embed/F62iyLvItZQ

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας για Σφακιανάκη: «Αν θέλει να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη να του εξηγήσω»!