Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά – Η πρώτη δήλωση στις κάμερες

Γιώργος Λιάγκας

"Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη... ένα πράγμα θα σας πω..."

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου αναχώρησαν από το σπίτι τους για το δικαστήριο, το πρωί της Παρασκευής. Τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν και σήμερα έξω από την κατοικία τους και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, περπάτησε όλη τη διαδρομή μέχρι το αυτοκίνητο δίχως να πει λέξη. Ωστόσο, πριν μπει μέσα γύρισε προς τους δημοσιογράφους και είπε για πρώτη φορά «Καλή σας μέρα».

Λίγη ώρα αργότερα, στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν είχε ξεσπάσει το #metoo, είχε καλέσει τον ηθοποιό στο τηλέφωνο. Ο δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά γι’ αυτό, με αφορμή σχετική αναφορά που έκανε η Ελπίδα Νίνου στο δικαστήριο.

«Πιθανό, ο δημοσιογράφος στον οποίο αναφέρθηκε χθες στην κατάθεσή της η κ. Ελπίδα Νίνου να είμαι εγώ. Πέρυσι, όταν υπήρχε αυτό το κύμα καταγγελιών στο πλαίσιο του #metoo, είχαν έρθει στο γραφείο μας οι πληροφορίες ότι κάποιες κυρίες θα κατέθεταν μηνύσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη… ένα πράγμα θα σας πω… Με ρώτησε «Ακούγονται αυτά»; Του απάντησα: «Πέτρο μου είναι δύσκολο να το πω, αλλά ναι ακούγονται αυτά». Μου είπε κάποια πράγματα για την προσωπική του ζωή, δεν μπορώ να τα πω όπως αντιλαμβάνεστε. Το μόνο που μου είπε είναι ότι «Δεν είμαι βιαστής». Μπορώ να το πω γιατί είναι κάτι που το λέει και δημόσια και θα το υποστηρίξει και στο δικαστήριο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.