Πέτρος Φιλιππίδης: Χαμός στο Καλοκαίρι not – «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα»

Πέτρος Φιλιππίδης

«Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ήδη στις φυλακές της Τρίπολης και όπως είναι φυσικό στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” ήταν πρώτο θέμα συζήτησης. Μια ατάκα, ωστόσο, που ακούστηκε προκάλεσε χαμό, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να ανεβάζουν τους τόνους.

«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη μέρα. Είναι δυσάρεστη για έναν άνθρωπο, αλλά ευχάριστη για πολλούς άλλους. Το δυσάρεστο ποιο είναι; Είναι ευχάριστο που τα πράγματα ξεδιαλύνονται. Δεν είναι να κατεβάζουμε τα μούτρα, δεν πέθανε κανείς. Είναι κοντά στη δικαίωση πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν είναι απομυθοποίηση του ελληνικού θεάτρου, είναι μερικών ανθρώπων που φέρονται να έχουν κάνει κάποιες τραγικές πράξεις. Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα. Ο ήλιος κα το φως βγαίνει στο θέατρο τώρα, δεν είναι μαύρη, είναι άσπρη μέρα, φωτεινή», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.