Πέταξαν ρυζόγαλο στην τηλεθεάτρια, έφεραν σε δύσκολη θέση τον νεαρό και αποκάλεσε την Σκορδά «milf»!

Χάος την ώρα του διαγωνισμού μαγειρικής! Η Φαίη Σκορδά έμεινε "κόκκαλο"! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δοκίμασε κανένα πιάτο! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Αναμφίβολα πρόκειται για την πιο εκρηκτική στήλη της εκπομπής. Ο διαγωνισμός μαγειρικής που γίνεται κάθε Παρασκευή στο Πρωινό mou κρύβει πάντα απρόσμενες εκπλήξεις και κάθε φορά κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική έκβαση. Αυτή τη φορά όμως, η κατάσταση «ξέφυγε» λίγο παραπάνω και για 20 λεπτά στο πλατό επικρατούσε ένα μικρό χάος.

Από τη στιγμή που η πρώτη διαγωνιζόμενη ανέφερε ότι στο ρυζόγαλο που είχε φτιάξει, είχε ρίξει αβγό, η κατάσταση άρχισε να βγαίνει σταδιακά εκτός ελέγχου. Ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να επαναλαμβάνει συνεχώς τη φράση «θα πηγαίνουμε τουαλέτα όλοι μετά!», αναγκάζοντας την Φαίη Σκορδά να φωνάξει «Κόφτε το»! Ο παρουσιαστής, για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, αρνήθηκε να δοκιμάσει φαγητό. «Έχω σιχαθεί πάρα πολύ! Δεν τρώω σήμερα!», είπε και στην επιμονή των συνεργατών του για το αντίθετο, απείλησε να αποχωρήσει από το πλατό.

Στο μεταξύ, η Φαίη Σκορδά «έλουζε» με ρυζόγαλο την κυρία, στην προσπάθειά της να της δώσει να δοκιμάσει από το επιδόρπιο που η ίδια είχε φτιάξει.

http://www.youtube.com/embed/yUU_a7RQOw8

Στη συνέχεια, όταν ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι έφτιαξε το ρυζόγαλο μαζί με την κοπέλα του, δέχθηκε την ερώτηση για τον αν η φίλη του είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τον ίδιο! Μάλιστα, οι συνεργάτες του Πρωινό mou επέμεναν να πει δημόσια ποια ήταν η διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, φέρνοντάς τον σε αμηχανία. Ο ίδιος πήρε την εκδίκησή του μερικά λεπτά πιο μετά λέγοντας κατάμουτρα στην Φαίη Σκορδά ότι οι φίλοι του όταν την βλέπουν στην τηλεόραση λένε: «Πω! Πω! Η Σκορδά πόσο milf milf milf είναι!»

Αυτό που ακολούθησε δείτε το στο βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/DXFXPXC5e4Q

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: «Τα γλυκά είναι άθλια»! Πώς αντέδρασε η Χριστίνα Παππά;

Η τηλεθεάτρια αρνήθηκε να δοκιμάσει το φαγητό της! Η Σάσα Σταμάτη την τάισε με το ζόρι!

Κατακεραύνωσαν την τηλεθεάτρια! Σκορδά: «Δεν θα το σερβίρετε αυτό»! Λιάγκας: «Όποιος είναι μάγκας ας έρθει να το φάει»!

Η τηλεθεάτρια έβαλε τα κλάματα από τα σχόλια Σταμάτη-Λιάγκα για το φαγητό της!