Πέρης Μιχαηλίδης: «Στη συνεργασία με τον Βλάσση Μπονάτσο τα χρειάστηκα»

Πέρης Μιχαηλίδης

Όσα θυμήθηκε ο Πέρης Μιχαηλίδης για τον Βλάσση Μπονάτσο.

Με λόγια καρδιάς μίλησε ο Πέρης Μιχαηλίδης, το μεσημέρι της Κυριακής, για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Βλάσση Μπονάτσο στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη. Επίσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς και τη σχέση που έχει με τα χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέρης Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Αστερισμός της γραβάτας… Ένα ατελείωτο πάρτι η συνεργασία με τον Βλάση Μπονάτσο, τον οποίο εγώ συμπάθησα και ήμουν τυχερός που τον γνώρισα και συνυπήρξα μαζί του. Ο Βλάσης ήξερε πάντοτε να οδηγεί μια σκηνή σε μια ακραία κατάσταση».

«Εγώ προερχόμενος από ένα πολύ συγκεκριμένο είδος θεάτρου, όπου ήθελα να είναι όλα τακτοποιημένα με τις πρόβες και τα λοιπά, λίγο τα χρειάστηκα».

«Ήταν για μένα μεγάλη πρόκληση να κάνω στις «Άγριες Μέλισσες» έναν ταβερνιάρη. Όπως και στα «Καλύτερα μας χρόνια» που έκανα έναν χουντικό γραμματέα. Δυο ρόλοι πρόκληση» συμπλήρωσε ο Πέρης Μιχαηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Τα χρήματα δεν με ενδιέφεραν ποτέ με αποτέλεσμα να ζω, όπως λέει και ένας φίλος μου, σαν φοιτητής».