Περικλής Λιανός: «Με τα λεφτά από 7 επεισόδια αγόρασα τότε καινούργιο αυτοκίνητο»

Περικλής Λιανός

"Τώρα παίρνεις 10 σουβλάκια", τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε ο Περικλής Λιανός. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σειρά «Καφέ της Χαράς» στην οποία συμμετείχε με επιτυχία, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Θόδωρου, του γραμματέα του Δημάρχου στο Κολοκοτρωνίτσι.

«Το παλιό Καφέ δεν το βλέπω, κουράζομαι. Αν πετύχω όμως το καινούριο, το βλέπω. Ήταν υπέροχο, ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα σε αυτή τη δουλειά αλλά δεν θα κάτσω να το δω», παραδέχεται ο Περικλής Λιανός.

«Ο συγκεκριμένος ρόλος μου άνοιξε πολλές πόρτες αλλά σε ένα συγκεκριμένο είδος. Εννοείται ότι θα ξανάλεγα ναι σε αυτόν τον ρόλο», επισημαίνει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

«Οι απολαβές από τις επαναλήψεις δεν είναι ικανοποιητικές αλλά αφού υπάρχουν… Η διαφορά στις αμοιβές των ηθοποιών σήμερα σε σχέση με τότε είναι τεράστια. Φανταστείτε ότι από 7 επεισόδια της σειράς «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο. Τώρα παίρνεις 10 σουβλάκια», υπογραμμίζει με χιούμορ ο Περικλής Λιανός.

Την άποψη που εκφράζει ο Περικλής Λιανός υποστηρίζει και η Ελένη Φιλίππα, η οποία μιλά επίσης στο ίδιο βίντεο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει πως ο ρόλος της Έλλης στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπορεί να μην την εξέλιξε καλλιτεχνικά, όμως σε συνδυασμό με τον ρόλο της στο «Λίφτινγκ» αμέσως μετά της προσέφερε υψηλές οικονομικές απολαβές.