Περικλής Λιανός: «Δικάσαμε και έναν στο ΣΕΗ, πολύ γνωστό όνομα»

Περικλής Λιανός

"Κάναμε ότι προβλέπει ο κανονισμός, χρηματικό πρόστιμο και να ενημερωθεί όλος ο χώρος, όλα τα θέατρα, με επιστολές και στα κινητά τους για την ποινή αυτού του ανθρώπου", αποκαλύπτει ο Περικλής Λιανός.

Ο Περικλής Λιανός, σε συνέντευξη που έδωσε στο Καλύτερα δε Γίνεται και τον Κώστα Τσουρό, αποκάλυψε πως πριν από μερικά χρόνια, το Πειθαρχικό του ΣΕΗ, δίκασε ένα πολύ γνωστό ηθοποιό για άσκηση βίας σε συνάδελφό του. Συγκεκριμένα, ο Περικλής Λιανός είπε:

«To 2012 ήμουν μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ και του Πειθαρχικού. Μας ερχόντουσαν και τότε καταγγελίες. Δικάσαμε και έναν, γνωστό όνομα. Το αίτημα ήταν να διαγραφεί. Εμείς δεν το διαγράψαμε, ήταν στα όρια της σύνταξης και το θεώρησα πολύ άσχημο να διαγράψεις έναν άνθρωπο, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ να αθωωθεί, υποστήριξε πολύ τον εαυτό του. Είχε δώσει ένα χαστούκι σε έναν ηθοποιό και ήρθε ο ηθοποιός να το καταγγείλει. Κάναμε ότι προβλέπει ο κανονισμός, χρηματικό πρόστιμο και να ενημερωθεί όλος ο χώρος, όλα τα θέατρα, με επιστολές και στα κινητά τους για την ποινή αυτού του ανθρώπου».

«Υπάρχουν συνάδελφοι, οι οποίοι δεν φέρονται τόσο συναδελφικά και καταγγέλλουν, φωνάζουν, έχουν πάρει το δρεπάνι. Για μαζευτείτε λίγο ρε παιδιά. Βλέπουμε ανθρώπους που μιλάνε και λέμε κοίτα ποιος μιλάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περικλής Λιανός.