Περικλής Κονδυλάτος: Το εντυπωσιακό σπίτι του

Περικλής Κονδυλάτος

Όσα λέει ο Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη, Τριαντάφυλλο και Γιώργο Κοψιδά.

Ο Περικλής Κονδυλάτος διαθέτει ένα εντυπωσιακά διακοσμημένο σπίτι, του οποίου την πόρτα άνοιξε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα. Από το Πρωινό, η Νάνσυ Παραδεισανού ξεναγήθηκε στους χώρους και μίλησε μαζί του, φυσικά, για το Survivor.

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το Survivor. Η φιλία είναι κάτι το οποίο προκύπτει όταν δύο άνθρωποι έρχονται κοντά. Όταν πάει ο ένας κοντά στον άλλον, αυτό είναι παραίσθηση. Το τέλος κάποιων πραγμάτων δείχνει πολλά για το τι ήταν αυτό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε:

«Με τον Τριαντάφυλλο είχα πάρα πολλές καλές στιγμές, ειδικά την τελευταία περίοδο. Δεν μου άρεσε που δεν του έδωσαν φαγητό, είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, αλλά έχουν γίνει και άλλα πράγματα που δεν συμφωνούσα. Για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Κοψιδάς είχε αυτή τη διατροφή που αποκαλείται ο ίδιος ότι είναι vegan, αυτό ήταν μια δική του απόφαση. Σεβαστό, δεν τον πίεζε κανείς. Όταν εμείς πιάναμε ψάρια που ήταν έξτρα από τις προμήθειες που παίρνουμε από την παραγωγή, αυτό μας έπαιρνε παραπάνω από την προμήθεια».

«Δεν είναι σωστό το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ξέρεις ότι συμμετέχεις σε reality και είσαι και άνθρωπος της δουλειάς», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.