Περικλής Κονδυλάτος: «Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει με τον πατέρα μου»

Περικλής Κονδυλάτος

"Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων", λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τις σχέσεις που δεν έχει με τον πατέρα του, μετά τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Υπήρξα ένα παιδί που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που αναμένω να λυθούν. Έχουν να κάνουν με κάποια νομικά ζητήματα, σε σχέση με την αδελφή μου.

Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων. Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα όταν πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό ήταν και κομπλιμέντο για την συγκεκριμένη περίσταση. Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ κάτι, να τον πιέσω», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Είναι στα 90 του τώρα, θέλω να είναι καλά», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.