Περικλής Κονδυλάτος: «Κάποιοι στο Survivor αξίζουν τον χαρακτηρισμό του τσίρκου»

Περικλής Κονδυλάτος

"Μπήκα στον πειρασμό να κάνω repost τη δημοσίευση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με το τσίρκο για το Survivor" παραδέχεται ο Περικλής Κονδυλάτος.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor έκανε μία… ιδιαίτερη στυλιστική εμφάνιση στο πρωινό του ΟΡΕΝ από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει να κάνει.

«Μπήκα στον πειρασμό να κάνω repost τη δημοσίευση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με το τσίρκο» αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος για την επίμαχη ανάρτηση του Μισθοφόρου και πρόσθεσε: «Δεν το έκανα όμως. Λέω, εντάξει, θα φανεί πολύ μεγάλη κακία».

«Δεν το λέω για το πρόγραμμα. Κάποιοι αξίζουν αυτόν τον χαρακτηρισμό του τσίρκου. Δεν είναι όλοι, είναι μερικά παιδιά που τα σέβομαι και τα εκτιμώ πολύ αλλά κάποιοι άλλοι άνθρωποι αποδομήθηκαν πλήρως στα μάτια μου και στα μάτια του κοινού» σημειώνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Έχω συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους, μου ‘χουν δώσει κάποια χρήματα και υποτίθεται ότι έχω πάει εκεί με τη συναίνεσή μου, γνωρίζοντας ότι αυτό το πρόγραμμα έχει κάποιους κανόνες και ίσως αισθανθώ ότι αδικούμαι. Δεν συμφωνώ με αυτή τη στάση. Πρέπει να τιμούμε τις συνεργασίες μας» τόνισε αργότερα ο Περικλής Κονδυλάτος για την παραγωγή του Survivor.

«Ταυτίστηκα όσον αφορά κάποιους παίκτες. Έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μας… κάνουν» είπε κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος, παραδεχόμενος ότι ζήλεψε το συγκεκριμένο post του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το reality επιβίωσης.