Περικλής Κονδυλάτος για Νίκο Αποστολόπουλο: «Τα δικαστήρια δεν είναι καθόλου σέξι, γιατί να μπούμε;»

Περικλής Κονδυλάτος

"Αν εγώ εκφράστηκα αυστηρά και σκληρά, το έκανα αμυνόμενος" δηλώνει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Σε βραδινή εκδήλωση έδωσε πρόσφατα το παρών ο Περικλής Κονδυλάτος και εκεί τον συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. Φυσικά δεν θα μπορούσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων να μην δεχθεί ερωτήσεις για την κόντρα που έχει ξεκινήσει με τον Νίκο Αποστολόπουλο και την διάθεση του δεύτερου να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Παιδιά, τα δικαστήρια δεν είναι καθόλου σέξι! Έχω πάει και είναι βρώμικα, μυρίζουν και θέλω να βρίσκομαι σε περιβάλλοντα όπως είναι αυτό με ωραίους ανθρώπους ντυμένους και τις κοπέλες που είναι βαμμένες. Γιατί να μπούμε σε αυτό;» σημείωσε χαρακτηριστικά, αρχικά, ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Με τον Νίκο Αποστολόπουλο δεν νομίζω ότι έχουμε πια κάτι να πούμε. Δηλαδή θα ήταν λίγο υποκριτικό (σ.σ. να του μιλήσω αν βρεθούμε στην ίδια εκδήλωση). Εγώ θα σας πω κάτι. Πιστεύω πως ό,τι και να γίνει στη ζωή, ό,τι γίνει, ακόμα και το χειρότερο, μπορείς να πιάσεις έναν άνθρωπο, να τον κοιτάξεις στα μάτια και να τους πεις: Συγγνώμη, λυπάμαι. Μετά, ναι, να τον χαιρετάς έξω».

«Αν όμως δεν γίνει αυτό, για μένα οι σχέσεις δεν μπορούν να προχωρήσουν γιατί λείπει το στοιχείο του σεβασμού» δήλωσε επίσης ο Περικλής Κονδυλάτος, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο «I love Σου Κου» του ANT1, προσθέτοντας πως «αν εγώ εκφράστηκα αυστηρά και σκληρά, αυτές είναι οι σωστές λέξεις, το έκανα αμυνόμενος γιατί θίχτηκε η επαγγελματική μου υπόσταση. Έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου και τον Βασίλη (σ.σ. Ζούλια).