Περικλής Κονδυλάτος για Κατσαούνη – Μυριέλλα: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο»

Περικλής Κονδυλάτος

«Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Τα χρήματα από το παιχνίδι τα έφαγα», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για την αγάπη του στην Καμπάλα, τις αναμνήσεις του από το Survivor, τα χρήματα που πήρε και «έφαγε», αλλά και τη στάση του Βαλάντη στο νέο κύκλο του ριάλιτι.

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, στη θάλασσα νιώθω να ξαναγεννιέμαι. Είμαι λάτρης της Καμπάλα, το νερό είναι ιερό, διαβάζω προσευχές εξαγνισμού. Νοσταλγώ στιγμές από το Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Στο Survivor βρήκα μια νέα οικογένεια το ίδιο τζαζ με την δική μου. Τα χρήματα από το παιχνίδι τα “έφαγα”», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος, είναι ο Τριαντάφυλλος και οι άλλοι. Ο Τριαντάφυλλος δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός. Η πείνα φέρνει γκρίνια στο παιχνίδι. Μου φαίνεται περίεργο που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου».

Για Μυριέλλα και Κατσαούνη, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Τι ωραίο είναι να πας εκεί, να τραβάς αυτό το λούκι και να ερωτευτείς… Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο, δεν μου έχει συμβεί».

«Όλοι οι φίλοι τσακώνονται, είναι ένα δείγμα αληθινής φίλιας», σημείωσε κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος αναφερόμενος στη σύγκρουση και την επανασύνδεση που είχε με την Ανθή Σαλαγκούδη.