Περικλής Κονδυλάτος: «Ακούω ότι θα γίνει Survivor All Star 2, έχουν πέσει κάποιες υπογραφές»

Κονδυλάτος Survivor

Όσα ανέφερε για τις ίντριγκες και τις διαμάχες στο Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος.

Καλεσμένος στο πάνελ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως συζητιέται έντονα η δημιουργία δεύτερου κύκλου All Star.

«Είναι ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, είναι επιβίωση, βασικά ένστικτα και όχι πολιτισμός. Εάν πηγαίναμε σε έναν ψυχίατρο, θα σου έλεγε ότι ο σωστός τρόπος σκέψης για έναν άνθρωπο είναι αυτός: να μπορεί να αναγνωρίσει ότι οι πράξεις του οδηγούν σε κάποια αποτελέσματα και πρέπει να τις επωμιστεί», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δε λειτουργεί όμως ο κόσμος ορθολογιστικά, λειτουργεί συναισθηματικά. Το βλέπετε μόνο ως θεατές. Εμείς που έχουμε υπάρξει στο Survivor δεν μπορούμε να το δούμε ως θεατές», τονίζει.

«Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τι τραβάνε οι κοπέλες που είναι μέσα και έχουν μία σχέση. Το κατάλαβα μετέπειτα, όταν έκανα παρέα με τη Βρισηίδα (Ανδριώτου), που αισθάνθηκε υπεύθυνη να υπερασπιστεί τον άνθρωπό της που είναι μέσα. Το έχετε λίγο αυτό το μητρικό προς τον σύντροφό σας μέσα σας οι γυναίκες», επισημαίνει ο Περικλής Κονδυλάτος αμέσως μετά.

«Ακούγεται ότι έρχεται Survivor All Star 2. Ετοιμαστείτε, έχουν πέσει και οι υπογραφές. Δεν τα ξέρω σίγουρα. Μεταφέρω τι ακούω από τα κουτσομπολιά στα καμαρίνια να σιγοψυθυρίζεται», αποκαλύπτει κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποδεχόταν ξανά μία τέτοια πρόταση.