Πέρασαν από κόσκινο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το Survivor! Τα σχόλια της Καινούργιου…

Σπυροπούλου

Πώς σχολίασαν μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor;

Εκτενή αναφορά στην πρώτη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκαναν στο Φτιάξε καφέ να στα πω. Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της πέρασαν από κόσκινο τόσο την εμφάνιση της παρουσιάστριας, όσο και την είσοδο της, την προσπάθεια της στα αγωνίσματα, αλλά και τα γέλια των συμπαικτών της στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor: Έβαλαν τα γέλια με όσα άκουσαν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
[dfp_ads id=236982]

«Με το που μπήκε η Σπυροπούλου κάτι έγινε και χάλασε η τηλεόραση. Ήταν για να μη το δω. Είπε και επική ατάκα ότι έχει φάει αρκετά για να μπορέσει να αντεπεξέλθει.»

«Από την άλλη, είναι και αθλητές οι περισσότεροι. Η Κωνσταντίνα είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι.»

«Κι εγώ αν πήγαινα, δεν ξέρω για εσάς, αν είστε πιο γυμνασμένοι. Εγώ θα ήμουν χειρότερη από τη Σπυροπούλου. Δεν θα πήγαινα ποτέ όμως. Αλλά κι εγώ θα πήγαινα με το τατουάζ των φρυδιών μου, τα πήγαινα με τα εξτέν μου, θα πήγαινα με τη βλεφαρίδα. Δεν θα πήγαινα ποτέ βέβαια.»

Survivor: “Θριαμβευτική” είσοδο έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πώς αντέδρασαν όταν την είδαν;

«Μην πεις έκανα τρεις μέρες σκοινάκι. Μην πεις τίποτα. Εγώ θα έλεγα εντάξει είμαι αγγούρι, είμαι άμπαλη, δεν μπορώ, δεν το έχω.»

«Ο κόσμος που κάνουμε τηλεόραση, δεν είμαστε σε ρόλους. Ειδικά εμείς που κάνουμε καθημερινές εκπομπές και μπαίνουμε καθημερινά στα σπίτια του κόσμου. Είμαστε ο εαυτός μας.»

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες της Κατερίνας Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!