«Πέρασα τις διακοπές μου με μπιρίμπα, σαρδέλα, σταυρόλεξο, μπάνια και σίριαλ»

«Όταν έχασα τον πατέρα μου και προς στιγμήν ένιωσα ότι...»

Η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στην Μαρία Λεμονιά για τα επαγγελματικά της σχέδια αυτή τη χρονιά τα οποία περιλαμβάνουν και κινηματογράφο. Στο remake της ταινίας «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» η ηθοποιός εμφανίζεται ως ξανθιά. Πως είδε αυτή την αλλαγή;



Είναι αλήθεια ότι σε αυτή την ταινία εμφανίζεσαι ως ξανθιά;

Ναι, παρόλο που δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου και ούτε καν διανοούμαι κάτι τέτοιο προς το παρόν. Ομολογώ ότι η αλλαγή που είδα στον καθρέφτη με εξέπληξε. Η αλήθεια είναι ότι ως ξανθιά ένιωθα να αλλάζει και λίγο η προσωπικότητα μου. Ξαφνικά γινόμουν πιο ελαφριά και πιο πεταχτούλα. Ως ξανθιά η ζωή είναι πιο ανάλαφρη και σέξι. Επειδή, δε, κάποιες φορές εφευγα βιαστικά λόγω έλλειψης χρόνου για να πάω στο θέατρο φορώντας την περούκα, έχω να καταθέσω και το άλλο: τις ξανθιές τις φλερτάρουν πιο εύκολα, το διαπίστωσα η ίδια.

Άρα σκέφτεσαι να τολμήσεις μια μόνιμη αλλαγή;

Ίσως αργότερα, προς το παρόν όχι, μια και μου αρέσουν οι ρόλοι που μου δίνουν ως μελαχρινή.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής σου;

Όταν έχασα τον πατέρα μου και προς στιγμήν ένιωσα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Συνέβη στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας όπου είχαν πέσει πάνω μου όλα μαζί. Είναι αυτό το «γιατί να βασανίζομαι όταν κάτι τέτοιο δεν μου αξίζει;» Με τον καιρό ο πόνος γλύκανε και βγήκε η δύναμη της δημιουργίας. Κάποιοι, όταν βρίσκονται στη δίνη του ροντέο, συνθλίβονται, ενώ κάποιοι άλλοι το παλεύψουν έτσι ώστε να βγουν πιο δυνατοί εντέλει. Σε μένα συνέβη το δεύτερο.

Πώς πέρασες τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Με μπιρίμπα, σαρδέλα, σταυρόλεξο, μπάνια και σίριαλ. Βίωσα στο εξοχικό μου δυο μήνες απόλυτης χαλάρωσης. Άλλωστε με περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Γερονικολού: «Η αλήθεια είναι ότι με τον Γιώργο Κιμούλη…»

Έχει απατήσει σύντροφό της η Κατερίνα Γερονικολού;