«Πέρασα κάστινγκ για το Έλα στη θέση μου και τελικά με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες

«Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας στις Άγριες Μέλισσες, τον χρειαζόμαστε και στον τρίτο κύκλο».

Συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου παραχώρησε ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, ο οποίος μίλησε για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε πως πριν μπει στη σειρά του ΑΝΤ1, του είχαν ακυρώσει το ρόλο που θα έκανε στο “Έλα στη θέση μου”.

«Ενώ ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι μεγάλος, με αναγνωρίζουν στο δρόμο ακόμα και με τη μάσκα. Είχα πάει για δοκιμαστικό για το “Έλα στη θέση μου” και μου είπε η casting director “δεν περνάς και από ‘κει που κάνουν ένα ωραίο καινούργιο σίριαλ;”. Πήγα πολύ χαρούμενος στο άλλο κάστινγκ γιατί είχα μιλήσει και με τον σκηνοθέτη, είχα τελειώσει, υπέγραψα κιόλας, ότι θα είμαι στο “Έλα στη θέση μου” για ένα ρόλο. Μετά από κάνα δυο εβδομάδες με πήρε ο σκηνοθέτης, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι από την παραγωγή θέλουν κάτι άλλο. Μια εβδομάδα μετά με πήραν από τις Άγριες Μέλισσες», είπε αρχικά ο Σωτήρης Ταχτσόγλου.

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου πρόσθεσε στη συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας, τον χρειαζόμαστε και στον τρίτο κύκλο, οπότε δεν θα τον καθαρίσουμε. Ο Σωτήρης είναι πάντα δίπλα στον Δούκα και σε κάποια επεισόδια που έκανα τώρα, κάνω θελήματα και στον Νικηφόρο, οικογενειακός ρουφιάνος. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας ευγενικός γίγαντας με απίστευτο χιούμορ».

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες, Επεισόδιο 131 – Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους. Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει; Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών; Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε, στις Άγριες Μέλισσες, η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;