Πένυ Σκάρου: «Βρέθηκα σχεδόν νεκρή στην Πειραιώς και ζω, κάποιος λόγος θα υπάρχει»

Πένυ Σκάρου

«Αυτός που με βοήθησε για να πάρω μπρος ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός και τη δύναμη μου την έδωσε ο θεός», είπε η Πένυ Σκάρου.

Στις 28 Ιουνίου του 2014 η Πένυ Σκάρου παρασύρθηκε με το μηχανάκι της από άγνωστο όχημα. Η τραγουδίστρια φορούσε κράνος, ωστόσο ο τραυματισμός της ήταν τόσο βαρύς που έπρεπε να ακρωτηριαστεί το δεξί της πόδι.

Δέκα χρόνια μετά, η Πένυ Σκάρου μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Βίκυ Δέτσικα.

«Η γάτα μου η ‘Σούσι’ με έχει βοηθήσει πολύ, πιστεύω ότι οι γάτες φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο στούντιο και ετοιμάζω το καινούριο μου κομμάτι με τίτλο ‘Έχω φύγει’. Δεν θεωρώ ότι αυτό που έπαθα είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ», είπε αρχικά η Πένυ Σκάρου.

Η Πένυ Σκάρου είπε στη συνέχεια: «Εννοείται ότι έχω λάβει ψυχολογική βοήθεια και έχω κάνει ψυχαναλύσεις. Μετά από κάτι τόσο τραγικό, μπορεί η ζωή σου να τελειώσει, εγώ ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που έκανα δέκα φορές παραπάνω από αυτά που έκανα πριν».

Η Πένυ Σκάρου ανέφερε επίσης: «Αυτός που με βοήθησε για να ‘πάρω μπρος’ ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός και τη δύναμη μου την έδωσε ο θεός. Βρέθηκα σχεδόν νεκρή στην Πειραιώς και ζω, κάποιος λόγος θα υπάρχει».

Κλείνοντας, η Πένυ Σκάρου είπε: «Εγώ ερωτεύομαι άνθρωπο, δεν βάζω ταμπέλες σε αυτό, μπορεί κάποια στιγμή να με δεις να παντρεύομαι άντρα».