Πένυ Σκάρου: «Ο έρωτας δεν έχει φύλο, ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα»

Πένυ Σκάρου

Άκρως αποκαλυπτική η Πένυ Σκάρου στη νέα της συνέντευξη.

Στην Μένια Κούκου και τη Super Κατερίνα παραχώρησε η Πένυ Σκάρου την Πέμπτη όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ιστορία που περιγράφει το νέο της τραγούδι η οποία έχει να κάνει με την ερωτική ιστορία δυο γυναικών. Μάλιστα, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως πρόκειται για προσωπική της ιστορία.

Ειδικότερα, η Πένυ Σκάρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σκοταδισμός είναι πολύ σημαντικό ένας καλλιτέχνης να βγάζει αλήθειες. Το νέο μου τραγούδι είναι μια βιωματική ιστορία. Γενικότερα τα τραγούδια μου, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι βιογραφικά. Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω από που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα σε εικόνα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού».

«Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους, που δεν αποδέχονται τις επιλογές τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στις μεγαλύτερες γενιές να αποδέχονται πιο εύκολα τις επιλογές των παιδιών τους. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που μου λένε μπράβο ή ότι έχουν περάσει δύσκολα και οι γονείς τους τούς έδιωξαν από το σπίτι γι’ αυτόν τον λόγο».

«Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ. Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Και με το ατύχημα με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Λίγο οι αδελφούλες μου κλώτσησαν. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά και σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το σημαντικό είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη, στο τέλος όλοι το αποδέχονται.  Όλα είναι στο μυαλό» συμπλήρωσε η Πέννυ Σκάρου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.