Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δεν έχουμε επαφή»

Πέμη Ζούνη

"Η ζωή μας πάει αλλού" ομολογεί η Πέμη Ζούνη.

Η Πέμη Ζούνη παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό, το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου και μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μάλιστα, η αγαπημένη μας ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και την επιτυχημένη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τον οποίο, όμως, σήμερα δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένη, η Πέμη Ζούνη εξομολογήθηκε πως «αγαπώ και τον Χριστόφορο  και το σίριαλ αυτό το αγαπώ πάρα πολύ. Το καμαρώνω τώρα πια που υπάρχει απόσταση, όποτε δω πλάνα ή φωτογραφίες. Συγκινούμαι γιατί τότε δεν προλάβαινα να ζήσω αυτό τον πανικό που είχε συμβεί. Δεν προλάβαινα, είχα 300 πράγματα και τώρα καταλαβαίνω τον αντίκτυπο που είχε. Τότε το ζούσα αλλά, επειδή ήμουν διασπασμένη σε άλλα, δεν συνειδητοποιούσα το εύρος του. Τώρα όμως το καταλαβαίνω καλά».

«Σήμερα με τον Χριστόφορο δεν έχουμε επαφή γιατί κι αυτός τρέχει πάρα πολύ με τα δικά του. Ξέρεις, η ζωή μας πάει αλλού αλλά είναι μια αγάπη που είναι εκεί. Δηλαδή αν βρεθούμε, θα συνεχίσουμε την κουβέντα μας με αγάπη από εκεί που την αφήσαμε».

«Δεν το είχαμε ονομάσει (σ.σ. πως δεν θα ξαναδουλέψουμε μαζί) αλλά νομίζω πως ήταν μια κοινή αίσθηση ότι, μετά από αυτό, δεν κάνεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάτι πιο ισχυρό. Σε προηγούμενο σίριαλ είχα κάνει την μητέρα του, όταν ήταν πιο πιτσιρικάς, μετά ήρθε αυτό. Ε, μετά δεν θα είχε ενδιαφέρον κάτι άλλο»  πρόσθεσε, επίσης, η Πέμη Ζούνη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.