Πέμη Ζούνη για Έρωτα Φυγά: «Χυδαιότητες, είναι ψευδές και έχουμε ζητήσει να το ανασκευάσουν»

Πέμη Ζούνη

Δείτε όλα όσα λένε η Πέμη Ζούνη, ο Σταύρος Ζαλμάς και ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Έρωτας Φυγάς», Πέμη Ζούνη και Σταύρος Ζαλμάς, και ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος, μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» για τη πρόωρο τέλος της σειράς.

«Στα τόσα χρόνια δουλειάς μου στην τηλεόραση είμαι συλλέκτης εμπειριών. Και τώρα μία σειρά που πάει καλά κόβεται. Είχαμε συνηθίσει παλαιότερα να κόβεται μία σειρά που δεν πηγαίνει καλά, αλλά κανείς αυτό. Τι να πεις. Γινόντουσαν κάποιες κουβέντες που το υποψιαστήκαμε. Μετά ήρθε ένα email.

Καταλαβαίνω πως τα κανάλια έχουν άλλα σχέδια και αλλάζουν τη ρότα τους αλλά με αυτή την απόφαση αφήνουν πάνω από 100 ανθρώπους στη μέση της χρονιάς χωρίς δουλειά. Συνεχίζουμε τα γυρίσματα με το ίδιο κέφι. Μας έχει καταβάλλει λίγο αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα 30-40 επεισόδια να γυρίσουμε, ίσως λιγότερα. Υπάρχουν συζητήσεις για να πάει σε άλλο κανάλι αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω», είπε ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Η Πέμη Ζούνη είπε από την πλευρά της: «Εγώ στην αρχή δεν μίλησα γιατί πάντα προσπαθώ να μαζέψω στοιχεία πρώτα. Η επίσημη ανακοίνωση ήταν πως θα ήθελαν να συνεχίσει αλλά δεν μπορεί ο σταθμός να το στηρίξει οικονομικά. Εμείς, ως πολύ επιτυχημένη σειρά, πιστεύαμε πως θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι τα 100 επεισόδια είχε υπογραφεί. Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι πως από εκπομπές του καναλιού και από κάποιες ιστοσελίδες ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να ανασκευαστούν αμέσως.

Είπαν πως ο Ζαλμάς και η Ζούνη ήθελαν να φύγουν, κάποιες χυδαιότητες. Αυτό είναι ψευδές και έχουμε ζητήσει να το ανασκευάσουν. Είναι για γέλια αυτό. Υπάρχει μεγάλο κόστος και στους καλλιτέχνες που έχουν αρνηθεί και άλλες δουλειές αλλά και στις οικογένειες όσων ήταν πίσω από τις κάμερες. Αλλά είναι καλυμμένοι σε σχέση με το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει».

Ο Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε: «Επίσημη ενημέρωση από το κανάλι δεν έχουμε, μας έστειλε ένα email η παραγωγή πως θα σταματήσει. Νομίζω πως όφειλε το κανάλι να δώσει μία πειστική εξήγηση γιατί συνήθως ένα σίριαλ κόβεται όταν δεν πηγαίνει καλά. Είναι αδιανόητο ένα σίριαλ επιτυχημένο που ο κόσμος κάθεται κάθε βράδυ και το παρακολουθεί, να κόβεται. Θα πρέπει να μας δώσει μία πιο πειστική απάντηση το κανάλι».

Κλείνοντας, η Πέμη Ζούνη είπε: «Ξέρω πως ο ιδιοκτήτης του καναλιού είχε πει πως θα το στηρίξει ο ίδιος και ξέρω πως έγινε ένα πισωγύρισμα σε αυτό και γι’ αυτό αποφάσισε το κανάλι να το πάρει πίσω».