Πέμη Ζούνη: «Είχαμε μια σύγκρουση της στιγμής με τον Κώστα Καρρά… το είχε κάνει επίτηδες»

Πέμη Ζούνη

"Με θεωρούσε μικρή και πήγε να μου την βγει κάποια στιγμή, αναιρώντας μου δύο τρεις φορές αυτά που ήταν να βγάλουν γέλιο κι ατακάροντας μου νωρίτερα" ανέφερε η Πέμη Ζούνη

Η Πέμη Ζούνη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για το ελληνικό #MeToo αλλά κι αν έχει έρθει σε κάποια σύγκρουση με συνάδελφό της.

«Το έλεγα και το λέω πάντα δημόσια, δεν πάω να συνεργαστώ με μια ομάδα αν δεν αγαπώ τους ανθρώπους και δεν μου πάνε. Άρα δεν είχα συγκρούσεις ποτέ. Μάλιστα μία στιγμή πολύ χαριτωμένη, συγκρουσούλα σκηνική της στιγμής με τον Κώστα Καρρά.. που τον εκτιμούσα πολύ αλλά με θεωρούσε μικρή και πήγε να μου την βγει κάποια στιγμή στην σκηνή, καταργώντας μου δύο τρεις φορές αυτά που ήταν να βγάλουν γέλιο κι ατακάροντας νωρίτερα. Όταν βεβαιώθηκα ότι το κάνει επίτηδες, του το ανταπέδωσα μία φορά, με κοίταξε και συνεννοηθήκαμε. Δεν το συζητήσαμε ποτέ κι ήμασταν τέλεια μετά, αφού του έδειξα πως είναι αλλά δεν τσακώθηκα ποτέ με συνάδελφο.

Αγαπημένοι μου ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Γιάννης Φέρτης που είναι πολύ gentleman αλλά το ίδιο κι ο Ντίνος Ηλιόπουλος» σημείωσε η ηθοποιός.