Πέγκυ Ζήνα: «Τους γνώρισα ως καλλιτέχνες αλλά με απογοήτευσαν ως άνθρωποι»

Πέγκυ Ζήνα

"Έχω απομυθοποιήσει ανθρώπους και με στενοχωρεί αυτό. Στην πορεία ξεχώρισα το μεγάλο τους έργο, πλέον παραδειγματιζόμουν μόνο από αυτό και όχι από την προσωπικότητά τους".

Την Πέγκυ Ζήνα υποδέχθηκε η Αθηναΐδα Νέγκα σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο «Καλύτερα Αργά» του Action24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες τους οποίους θαύμαζε αλλά την απογοήτευσαν όταν τους γνώρισε από κοντά και συνεργάστηκε μαζί τους.

«Όταν δεν είναι οι άνθρωποι αντάξιοι του έργου τους, δεν αφήνουν πίσω τους αυτό που ονειρεύονται ότι θα αφήσουν. Έχει να κάνει με τη ζωή, στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις. Το να έχεις επιτυχίες σε έναν λαμπερό χώρο σε αλλοιώνει ως άνθρωπο, το πιο σπουδαίο είναι να μην παίρνεις τα φώτα σπίτι σου κατεβαίνοντας από τη σκηνή», δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα.

«Έχω απομυθοποιήσει ανθρώπους και με στενοχωρεί αυτό. Στην πορεία ξεχώρισα το μεγάλο τους έργο, πλέον παραδειγματιζόμουν μόνο από αυτό και όχι από την προσωπικότητά τους», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Εγώ ήμουν πάντα ήπιων τόνων, δεν γεύτηκα την επιτυχία με την έννοια της τρέλας, ακόμα κι όταν την είχα ως talk-of-the-town. Αυτό το χρωστάω και στον Γιώργο (Λύρα), που πάντα με έβαζε στο τριπάκι του επαγγελματία. Γι’ αυτό θεωρώ πως έχω μία ισορροπία σήμερα στην ψυχοσύνθεσή μου», εξομολογείται η Πέγκυ Ζήνα.

«Το πένθος πρέπει να το βιώνεις και στα πέντε στάδιά του, όπως λένε και οι ψυχολόγοι. Είναι αυτό που σου δίνει τα κατάλληλα μαθήματα, σε κάνει πιο δυνατό και σε εξελίσσει σαν άνθρωπο.

Όποιος αντιμετωπίζει το όποιο ταλέντο του και αυτή τη δουλειά ως κορυφή, νομίζω ότι απατά τον ίδιο του τον εαυτό. Στην Τέχνη δεν μπορείς ποτέ να έχεις κορυφή, όσο ψηλά και να φτάσεις δεν μπορείς να το διατηρήσεις παρά μόνο μία σεζόν, στην καλύτερη και δύο», σχολιάζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πέγκυ Ζήνα.