Πέγκυ Ζήνα: Το σχόλιό της για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη

Ζήνα Σφακιανάκης

"Όταν του λείψει και θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς", δηλώνει μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα.

Στην έναρξη των εμφανίσεων του Δήμου Αναστασιάδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής παραβρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις με την κόρη της, ενώ ρωτήθηκε και για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Οι τραγουδιστές που δουλεύουν πια μία-δύο ημέρες την εβδομάδα έχουν άπλετο χρόνο και για προσωπική ζωή, για τα παιδιά τους και για τα χόμπι τους. Η κόρη μου είναι πια στην προεφηβεία, σε αυτή την άβολη γραμμή του «δεν είμαι παιδάκι, είμαι ένα μικρό γυναικάκι». Κι εγώ πρέπει να το συνηθίσω αυτό και να το διαχειριστώ», δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα.

Πώς σχολιάζει την απόφαση που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης να απομακρυνθεί από όλους και να διακόψει τις μουσικές του εμφανίσεις;

«Δεν θα μείνω σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές απόψεις και έχουμε δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να τις έχει και αναλόγως να κριθεί. Ο Νότης απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει όταν δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό με τον κόσμο καλλιτεχνικά, κάτι που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται». απαντά η Πέγκυ Ζήνα.

«Όταν του λείψει και θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς», τονίζει με νόημα η τραγουδίστρια.