Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για το πρόβλημα υγείας της – Φαίη Σκορδά: «Δεν το συζήτησα ποτέ με κανέναν»

Πέγκυ Ζήνα

«Ο Γιώργος Λύρας ήταν για εκείνο το εξάμηνο με σφιγμένο στομάχι, κάθε φορά που...»

Στο τελευταίο Πρωινό του 2016, η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στο πλατό την Πέγκυ Ζήνα. Πριν ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες της, η τραγουδίστρια τα είπε τετ α τετ με την παρουσιάστρια. Μίλησαν για όλα, και για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στις φωνητικές της χορδές.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν το συζήτησα ποτέ με κανέναν…», είπε η Φαίη Σκορδά στην Πέγκυ Ζήνα κι εκείνη τόνισε πως η παρουσιάστρια δεν εκμεταλλεύεται προς όφελος της εκπομπής της όλα αυτά που γνωρίζει για τα πρόσωπα της showbiz. «Κι εμένα μου συμπεριφέρονται έτσι κάποια πρόσωπα, ειδικά το τελευταίο διάστημα», παρατήρησε με νόημα η Φαίη.

Στη συνέχεια, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για το πρόβλημά της: «Πιεζόμουν πάρα πολύ να τραγουδήσω, ενώ η φωνή μου κανονικά όταν τραγουδάω βγαίνει αβίαστα. Οι κάλοι στις φωνητικές μου χορδές ήταν τρεις. Άργησα να αποθεραπευτώ. Έκλεινε η φωνή μου με το παραμικρό. Ακριβώς επειδή άργησα να ακούσω τη φωνή που είχα μάθει από τον εαυτό μου να έχω, πίστευα ότι έχασα και τη φωνή μου. Ο Γιώργος Λύρας ήταν για εκείνο το εξάμηνο με σφιγμένο στομάχι, κάθε φορά που έβγαινα να τραγουδήσω. Δεν μπορούσε ούτε να κάτσει, ήταν με σταυρωμένα χέρια και πηγαινοερχόταν. Ένα βράδυ μίλησα με τη Μαρινέλλα στο τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα άρχισε η φωνή μου να γίνεται όπως πριν».