Πέγκυ Ζήνα: «Μέχρι και τώρα που με βλέπω σε βιντεάκια, με λυπάμαι»

Πέγκυ Ζήνα

"Η κόρη μου βρίσκει λίγο λυπητερά τα τραγούδια μου" εκμυστηρεύεται, παράλληλα, η Πέγκυ Ζήνα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Πέγκυ Ζήνα στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στη σχέση με την αγαπημένη της κορούλα που βρίσκει λυπητερά τα τραγούδια της όσο και στη συμμετοχή που είχε σε τηλεοπτικά προγράμματα στο πρόσφατο παρελθόν.

Ειδικότερα, η Πέγκυ Ζήνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πέρασε στο νέο της σχολείο, πήγα την κόρη μου να ακούσει την Ζόζεφιν που της αρέσει και την αγαπάει. Εγώ δεν της έχω καλλιεργήσει ότι είμαι κάποια. Της έχω καλλιεργήσει ότι «αγάπη μου, εγώ έχω να υπηρετήσω τον σημαντικότερο ρόλο που είναι να είμαι μαμά σου». Το τραγουδίστρια είναι σε δεύτερη μοίρα και είναι το επάγγελμα που κάνω. «Επειδή στο επάγγελμα που κάνω θα μπορούσαν να σου αρέσουν ή να μη σου αρέσουν πράγματα, όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα, δεν είσαι και υποχρεωμένη να σου αρέσουν τα τραγούδια μου… ακόμα» της είπα».

«Τα βρίσκει λίγο λυπητερά τα τραγούδια μου. Γιατί με τόσες μπαλάντες το παιδί… Τρία χαρούμενα τραγούδια έχω! Καλά κάνει λοιπόν και τα βρίσκει λυπητερά. «Θα τα εκτιμήσεις όμως όταν θα αγαπήσεις μεγαλώνοντας» της λέω».

«Μέχρι και τώρα που με βλέπω σε βιντεάκια (σ.σ. από τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή μουσικού προγράμματος), με βλέπω και με λυπάμαι! Όταν έπρεπε δηλαδή να πω σε παιδί ότι δεν τραγούδησε καλά… Που ξέρω ότι ήταν εκεί νηστικά με τις ώρες, 12 ώρες γυρίσματα, 16 ώρες κάναμε εμείς στις οντισιόν, και να πρέπει να περιμένουν για 2 – 3 λεπτάκια με τις ώρες όρθια… Να πρέπει δηλαδή να κριθούν και να τους πω εγώ πως «δεν ήσουν καλή, ήσουν εκτός τόνου, δεν είχες ταπεραμέντο», ακόμα και αλήθεια να ήταν όλα αυτά, με τι ψυχούλα όμως το λες αυτό σε ένα παιδάκι μου κάθεται 20 ώρες; Δηλαδή δεν ήθελα να με βλέπω εκείνο το διάστημα» συμπλήρωσε, επίσης, η Πέγκυ Ζήνα στη νέα της συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo