Πέγκυ Ζήνα: «Γιατί ασχολούμαστε μόνο με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν δεν γίνεται με τίποτα από ένα ζευγάρι φυσιολογικό;»

Πέγκυ Ζήνα

"Ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δύο απόψεις. Εγώ είμαι στο ενδιάμεσο της κοινωνίας", σημειώνει η τραγουδίστρια.

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για την πορεία της, τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, όπως το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και για το πόσο πολύ την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία.

«Ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δύο απόψεις (για την τεκνοθεσία). Έρχεται η παλιά κοινωνία και κάποια στεγανά με τα οποία μεγαλώσαμε πάρα πολλά χρόνια να βρουν την καινούργια κοινωνία. Κάποιες χώρες είναι πιο εξελιγμένες», ανέφερε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

«Όλες οι θρησκείες αυτό πρεσβεύουν: την αγάπη. Η αγάπη σημαίνει δέχομαι τον άλλο όπως είναι, με την αλήθεια του. Δεν πρέπει να καταδικάζεις τον άλλο να ζει δυστυχισμένος. Εγώ είμαι στο ενδιάμεσο της κοινωνίας», σημειώνει η τραγουδίστρια.

«Όταν ο Παπακαλιάτης είχε κάνει το «Δυο Μέρες Μόνο» και είχε δύο γυναίκες που μεγάλωναν ένα παιδί και είχα ερωτηθεί για αυτό, είχα πει ότι τη δεδομένη στιγμή δεν συμφωνώ, γιατί δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Το παιδί τότε ένιωθε απομονωμένο. Τώρα λόγω της ενημέρωσης, των social media και της τηλεόρασης το πράγμα έχει εξελιχθεί», αφηγείται η Πέγκυ Ζήνα αμέσως μετά.

«Πιστεύω λοιπόν ότι ανεξαρτήτως φύλου θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι βάση νόμου μαζί. Να μοιράζονται την αγάπη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τη ζωή τους γενικότερα.

Να έχουν το δικαίωμα να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την αγάπη και την συντροφικότητα, σε οποιοδήποτε πλάσμα, γιατί όταν δίνεις αγάπη δεν γίνεται να κάνεις λάθος. Η αγάπη από μόνη της είναι εξαγνισμένη λέξη», τοποθετείται η γνωστή ερμηνεύτρια στον Τάσο Ριζόπουλο.

«Όσον αφορά την υιοθεσία, θεωρώ ότι το κράτος θα πρέπει να διευκολύνει γενικότερα τις διαδικασίες. Υπάρχουν τόσα παιδάκια πεταμένα στα ιδρύματα, είναι γεμάτα και τα θυμόμαστε μόνο τις γιορτές.

Γιατί ασχολούμαστε μόνο με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν δεν γίνεται με τίποτα από ένα ζευγάρι φυσιολογικό; Το ξέρω από οικογενειακό μου περιστατικό, μία θεία μου που προσπάθησε να υιοθετήσει και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ», καταλήγει επί του θέματος η Πέγκυ Ζήνα.